Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДържавният департамент на САЩ не избра случайно 2

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДържавният департамент на САЩ не избра случайно 2
Коментари Харесай

Първанова: САЩ не избраха случайно 2 юни! Дадоха ни знак, че този път трябва да извоюваме свободата си

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Нова телевизия

" Държавният департамент на Съединени американски щати не избра инцидентно 2 юни - ден, изпълнен с толкоз историческо значение, с цел да ни каже имената, които глоби ". Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " доктор Антония Първанова, доктор и политик.

 

" Това е знак, че този път ние в действителност би трябвало да отвоюваме свободата и държавността си. Ако някой падне в борбата за държавността, то това тябва да е корупцията и тези, които я основават. В последните 2,5 години има такива сигнали от Държавния департамент на Съединени американски щати, които партийните централи интерпретираха много свободно. 

Ние оттук насетне влизаме в нов стадий - нищо от остарялото не може да продължи да съществува. То е нездравословно за България. Затова ни се дава явен сигнал, че можем да разчитаме на тях в тази битка ", сподели тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР